Funkcjonowanie restauracji w najbliższych tygodniach
03.02. – piątek – rezerwacja obiektu
04.02. – sobota – 12:00 – 22:00
05.02. – niedziela – 12:00 – 18:00
06.02.– poniedziałek – 12:00 – 19:00
07.02. – wtorek – 12:00 – 19:00
08.02. – środa – 12:00 – 19:00
09.02. – czwartek – 12:00 – 19:00
10.02. – piątek – rezerwacja obiektu
11.02. – sobota – rezerwacja obiektu
12.02. – niedziela – 12:00 – 18:00
NASZA KARTA
ZUPY
- Rosół z kury zagrodowej / domowy makaron
- Zupa pomidora / domowy makaron / śmietana
- krem dyniowy / prażone pestki dyni / oliwa porowa / śmietana ze Strzałkowa
- krem grzybowy / śmietana ze Strzałkowa / oliwa wędzone warzywa
- Zupa tajska / krewetki / makaron ryżowy
- Flaki wołowe / pieczywo
PRZYSTAWKI
- Tatar wołowy / oliwa pieprzowa / bagietka ziołowa / kurka marynowana
- krewetki / papryczka chili / masło / szpinak / chorizo
- tatar z łososia / awokado / śmietana limonkowa / imbir marynowany / grzanki
DANIA GŁÓWNE
- Schabowy z kością / ziemniaki z koperkiem / kapusta zasmażana / jajko sadzone
- Żeberka w sosie BBQ / pieczone ziemniaki / warzywa grillowane
- polędwiczki wieprzowe / puree z dyni / sos kurkowy / sałatka węgierska
- filet grillowany z kurczaka / mix sałat / ryż na maśle
- Burger z dziczyzny / bułka maślana / sos / krążki cebulowe
- Stek z polędwicy wołowej / frytki z batatów / sos z zielonego pieprzu / prawdziwek na maśle
- zrazy wołowe / kluski śląskie / buraczki / sos pieczeniowy
- makaron udon z wołowiną / czosnek / imbir / sos ostrygowy / olej sezamowy
- makaron tagliatelle w sosie serowym / łosoś / brokuł
- sandacz soute / gnocchi z dyni / sos grzybowy / groszek cukrowy / mascarpone limonkowe
- pstrąg z zielenicy na maśle / frytki stekowe / surówka z kiszonej kapusty
- mule w muszli / sos serowy / ciabata z oliwą
- konfitowane udko z kaczki / puree z buraka / modra kapusta / sos z owoców leśnych
- pyza drożdżowa z szarpaną wołowiną / jarmuż / ogórek kiszony / sos bbq
- placek po węgiersku z sarniną / kwaśna śmietana / ogórek kiszony
- Stek tomahawk wołowy ok. 1 kg / kukurydza / frytki belgijskie / dipy / sos worcester
DANIA DZIECIĘCE
- nuggetsy z kurczaka / frytki / surówka z marchewki
- spaghetti bolognese
SAŁATKI
- Sałatka z krewetkami black tiger / awokado / imbir / pomidorki cherry / sos pomarańczowy
- sałatka z ravioli z kaczką / rukola / buraczki / jarmuż / brzoskwinie w miodzie / sos vinegret
DESERY
- ciasto czekoladowe / lody słony karmel / maliny na gorąco
- mini pavlova / owoce / krem mascarpone / mus truskawkowy
- szarlotka na gorąco / lody waniliowe / gorąca czekolada
- babeczka jeżynowo – orzechowa / karmel / owoce
SUSHI – dostępne również w opcji na wynos z odbiorem osobistym
- Zestaw sushi – 7 rolek + 2 szt. nigiri – 170,00 zł
- Uramaki warzywa w tempurze – 18,00 zł
- Uramaki tuńczyk w tempurze – 27,00 zł
- Tempura maki kurczak – 23,00 zł
- Tempura maki krewetka – 25,00 zł
- Futomaki tuńczyk – 27,00 zł
- Futomaki łosoś – 26,00 zł
- Futomak z paluszkiem surimi – 23,00 zł
- nigiri z łososiem wędzonym – 8,00 zł
Rezerwacja stolików: 574 660 250